Caic

Les meves mans han cedit. L’esquerda a la roca és insuficient i els meus adolorits i cansats dits desisteixen en el seu intent per aixecar-me. Caic i sé que és la fi.

No.

Sento el càlid aire que prové del meu botxí i tot sembla aturar-se al meu voltant. Tota la meva vida he cregut estar preparat per al meu final, mentalitzat d’haver estat posat sobre aquest món perquè el meu sacrifici fos d’utilitat, perquè el meu final servís per arrossegar a tota la foscor amb mi. Però em precipito a través de l’abisme i la meva ment es satura, no pot amb tota l’angoixa i la por que de sobte m’embarga, i llavors el món s’atura.

No.

El meu camí acaba abans del que esperava, massa aviat. Tinc gravades a foc les mirades de la companyia, els seus ulls d’expectació i terror en saber en el fons de les seves ànimes que aquest era el meu final, però negant-se a acceptar-ho.

No.

No sé què serà d’ells ara, no sé si podran seguir sense … Prou! Aquesta arrogància emergint del derrotisme és el que va condemnar al meu degà i amic i no cauré també per aquest abisme.

No!

Un moment, què és això que sento? Un lleuger xiulet que sobresurt tímidament per sobre del estrèpit de la nostra caiguda i que sento cada vegada més proper. És la meva espasa!

No!

El temps s’accelera a poc a poc mentre m’apropo a la meva arma i torna al seu estat normal quan els meus dits senten el tacte de l’empunyadura. Destret el cuir amb força sense treure ull al meu adversari mentre m’acosto amb velocitat.

No!

L’atrapo i li clavo una estocada amb la brillant fulla. El seu crit de dolor em desperta. El miro directe als seus ardents ulls de foc negre i el desafio. No venceràs. No pots vèncer. No pots derrotar-me. No pots matar-me.

No pots passar!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s