Gotes

El cor vol sortir del pit. Colpeja amb massa força i fa mal a cada batec. Mentre m’esforço per fer callar els seus cops, un terrible dolor cargola el meu cap amb un mal agut i punxant. Es repeteix de forma irregular i intermitent, deixant-me descansar només uns instants abans d’arremetre amb la següent envestida que em paralitza i m’atordeix.

Ni tan sols m’alleuja el record dels seus ulls, foscos i profunds mirant-me directament, tan plens de vida, tan plens d’energia i de ganes de viure, tan plens de por.

Les meves cames han deixat de tremolar després de seure a la vora del llit. La tensió ha fet presa del meu cos i m’ha estat impossible mantenir el més mínim equilibri.

Contemplo l’habitació que m’envolta, ara a les fosques i tranquil·la. La pau que regna crea la petita fantasia que la casa està buida i que en qualsevol moment, s’obrirà la porta perquè la seva presència trenqui aquesta pau i m’ompli de calor.

Penso en la felicitat que em va embargar el dia que vaig omplir l’habitació amb la seva olor, amb la seva calidesa, amb la seva presència. Ara impregnen amb força cada racó de la casa, sense deixar res fora del seu abast. L’olor dolça que desprenia ara és el fort i intens aroma de la sang que brolla i omple el terra de l’habitació. La calidesa de les seves mans que recorrien el meu cos és ara la calidesa de la seva sang que recorre les mans i m’arriba fins a l’ànima. La seva presència, abans física i temporal ara és eterna i més real que mai.

Em deixo embriagar els sentits uns instants més abans de tornar a la realitat, mentre les petites gotes rellisquen per la fulla i cauen a terra, creant amb el seu repicar una relaxant melodia que manté la fantasia en suspens.

M’incorporo amb la destral a la mà. He de donar-me pressa, aviat sortirà el sol una altra vegada, i tota aquesta calidesa tornarà a assecar-se una altra vegada i fins la propera.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s